2015-2016 m.m.


Respublikinis solistų ir ansamblių festivalis-konkursas „Dainų mozaika“
Gimnazijos merginų ansamblis laimėjo I VIETĄ. Šis renginys vyko Kaune ir buvo skirtas pedagogo, choro vadovo Leono Ulevičiaus 80-osioms gimimo metinėms paminėti.
Ansamblio vadovė Renata Deltuvienė-Bakutė.



 

Lietuviškų dainų atlikėjų konkursas „Lietuva - skambėki dainose“
Amanda Balnionytė (11 kl.) užėmė III VIETĄ.
Konkursą organizavo muzikos mokykla „Lyra“. Dainininkė buvo įvertinta tokių kompetentingų muzikų, kaip prof. Vladimiro Prudnikovo, operos solistės Aušros Cicėnaitės, doc. Rolando Aiduko, Laimos Domikaitės, Gintarės Skėrytės.
Muzikos mokytoja Renata Deltuvienė-Bakutė.


 

IV-oji Lietuvos mokinių muzikos olimpiada
Julija Bakševičiūtė (7 kl.) laimėjo III VIETĄ.
Konkursantė, sėkmingai įveikė net tris konkurso etapus. Klaipėdoje vykusiame paskutiniame olimpiados etape Julija taip pat apdovanota už geriausią ir originaliausią kompoziją. Julijai talkino Aistė Dirginčiūtė (6a) ir Ugnė Bakševičiūtė (10a).
Muzikos mokytoja Renata Deltuvienė-Bakutė.



 

Balandžio 14 d. - Muzikos diena, skirta gimnazijos 50-mečiui.


Tuskulėnų gimnazijos jaunučių choras dalyvavo ketvirtajame Vilniaus miesto jaunučių chorų festivalyje „Šviesa“ ir gavo PADĖKĄ už chorinio dainavimo tradicijų puoselėjimą, jaunatvišką veržlumą ir gyvybingumą.
Choro vadovė Renata Deltuvienė-Bakutė.



 

Spalio 13 d. gimnazijos jaunių choras ir instrumentinis ansamblis dalyvavo Respublikinės dailės mokytojų ir jų mokinių darbų „Gimtasis miestas miniatiūrose“ parodos atidaryme LR Seime. Atidaryme taip pat pasirodė „Saulės“ privačios gimnazijos vokalinis-instrumentinis ansamblis ir Juozo Tallat-Kelpšos Konservatorijos moksleiviai.
Muzikos mokytoja Renata Deltuvienė-Bakutė.





Previous page: 2016-2017 m.m.
Next page: Nuotarukų galerija